Odaberite jezik:

Prijava

Odjava

Košarica

Vaša je košarica trenutno prazna.

Posjetite naš webshop!

Novosti
Zadovoljstvo kupaca

Mbm vrtni centar

  • Rijeka
  • Split
  • Lučko - Zagreb
American Express MasterCard Visa Diners

Inspiracije i trendovi - vertikalni vrtovi

Inspiracije i trendovi - vertikalni vrtovi

Pogledajte novi trend koji smo doveli u Hrvatsku!

Izrađeni vertikalni vrt kao inspiracija oduševila je  na prvom predstavljanja u Hrvatskoj koju smo imali  među renomiranim dizajnerima, arhitektima i građevinarima. Zbog visoke cijene i manjka profesionalaca različita rješenja su se pronalazila u širokoj ponudi pojma vertikalni vrt. Pogledajte rješenje iz hortikulture.

Patric Blanc, profesor botanike, osmislio je vertikalne vrtove kao takve, želeći što zbog estetskih razloga, a što zbog sve veće potrebe za prostorom uzgajati horizontalno biljke. Nakon višegodišnjeg istraživanja, uspio je postići da biljke mogu ostati žive i bez zemlje, u vertikalnom obliku.

Vertikalni vrt može se postaviti na bilo koji zid, u potpunosti je primjenjiv na vanjskim, kao i na unutarnjim zidovima. Ovisno o prostoru (interijer, ekterijer, orijentacija, klima...) biraju se biljne vrste koje se postavljaju na vertikalni vrt te se time dobije efektna površina s minimalnim zahtjevima za održavanje (svaki vertikalni vrt ima automatizirani sustav navodnjavanja).

Uslugu projektiranja i izrade vertikalnog vrta, kao i pozadinskog sustava možete potražiti upravo kod nas!

Javite nam se s upitom na webshop@mbm.hr i rado ćemo Vas savjetovati i pomoći u ozelenjevanju Vaših zidova!

Mirjanu Mikulec, jednu od vodećih dizajnerica interijera u Hrvatskoj su, kao i mnoge druge oduševili vertikalni vrtovi, a što o njima kažu MBM stručnjaci pogledajte u TV prilogu Inspiracije i trendovi - vertikalni vrtovi

 

Ispričavamo se gospodinu Silviju Vujičiću što smo nenamjerno na našim slikama obuhvatili i njegovo autorko djelo, umjetničku instalaciju u hotelu Lone u Rovinju "In the hanging garden no one speaks".

Izdvojeno iz galerije

  • Inspiracije i trendovi - vertikalni vrtovi
  • Inspiracije i trendovi - vertikalni vrtovi
  • Inspiracije i trendovi - vertikalni vrtovi
  • Inspiracije i trendovi - vertikalni vrtovi

« Povratak na vrtlarski priručnik